Dele mediet ditt på DLNA-enheter

Viktig: Dersom du skal bruke en DLNA-kompatibel TV eller lydanlegg, henvis til dokumentasjonen om hvordan du kobler den til hjemmenettverket ditt.
  1. Koble HTC One S til hjemmenettverket via Wi-Fi.
  2. Åpne applikasjonen Galleri HTC Watch eller Musikk.
  3. Finn mediet som er lagret på HTC One S som du vil dele, og trykk deretter på det.
  4. Gjør ett av følgende:
    Mens du viser fotoer eller videoer i Galleri Klikk på skjermen for å vise kontrollene, og klikk deretter på Mer > Velg spiller.
    Mens du spiller musikk i Musikk Klikk på > Velg spiller.
    Mens du spiller av en film i HTC Watch Klikk på skjermen for å vise kontrollene, og klikk deretter på Mer > Velg spiller.
  5. Velg enheten på nettverket der du vil spille av medier.
  6. Når den andre enheten er koblet til, trykkes avspillingskontrollene på skjermen for å justere lydnivået osv.
Merk: Hvis du vil ha mer informasjon om DLNA, besøk www.dlna.org.