Lage en ny lysbildevisning med Movie Editor
APPER OG FUNKSJONER

Lage en ny lysbildevisning med Movie Editor

Ønsker du en elegant måte å dele fotografier og videoer på? Movie Editor lar deg lage korte temabaserte lysbildevisningsfilmer med overgangseffekter og bakgrunnsmusikk.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Movie Editor.
  2. Klikk på og skriv deretter inn en tittel for lysbildevisningen din.
  3. Klikk på Velg et tema. Temaer inkluderer lysbildeoverganger, standard temamusikk og bevegelsesbakgrunn.
  4. Klikk på temaet du ønsker, og klikk deretter på Ferdig.
  5. Klikk på , velg fotografier og videoer fra Galleri og klikk deretter på Neste.
  6. Rediger lysbildevisningen:
    Sette inn elementer mellom eksisterende fotografier og videoer Klikk på et eksisterende foto eller video, og klikk deretter på Sett inn. Velg elementene du vil legge til, og klikk på Neste. Nye elementer settes inn før elementet du trykte på.
    Beskjære en video Klikk på en eksisterende video og klikk deretter på Trim. Dra de to trimglidebryterne dit du vil at videoen skal begynne og slutte, og klikk deretter på Ferdig.
    Endre rekkefølge på fotografier og videoer Trykk på og hold et foto eller en video og dra det/den deretter til sin nye posisjon.
    Fjerne fotografier og videoer Trykk på bildet eller videoen som du vil fjerne og trykk deretter på Fjern.
    Endre temaet Klikk på temanavnet for å velge et annet tema.
    Forhåndsvise lysbildefremvisningen Klikk på for å starte visning av lysbildevisningen.
    Endre lydsporet Trykk på > > Velg musikkspor og velg deretter en sang som er lagret på telefonen.

Dersom du har videoer i lysbildevisningen, kan du balansere volumnivåene til lyden i videoene med lydsporet. Bare dra volumglidebryteren til ønsket nivå.

Merk: Movie Editor lagrer automatisk filmene dine slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste eventuelle endringer du gjør.
  7. Trykk på Lagre, og velg lagre en oppløsning.

Du kan dele lysbildevisningen fra Galleri. Søk etter lysbildevisningen, og trykk deretter på Del.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s