Sende fotografier og videoer

Send fotografier og videoer til datamaskinen eller en annen enhet via e-post, MMS eller Bluetooth.

Sende fotografier eller videoer via e-post

Du kan sende flere fotografier, videoer eller begge deler i en e-postmelding. De blir lagt til som filvedlegg i e-posten din.
  1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Trykk på Min telefon, og gå deretter til fotoalbumet eller gruppen med bilder som du vil dele.
  3. Trykk på Del og trykk på Gmail eller E-post.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og trykk på Neste.
  5. Skriv meldingen og trykk på (Gmail) eller Send (E-post).
Merk: Hvis du valgte E-post og du har flere e-postkontoer, brukes standard e-postkonto.

Sende et fotografi eller en video via MMS

1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Trykk på Min telefon, og gå deretter til fotoalbumet eller gruppen med bilder som du vil dele.
  3. Trykk på Del > Meldinger.
  4. Trykk på fotografiet eller videoen du vil sende. Fotografiet eller videoen blir automatisk lagt inn i MMS-meldingen.
  5. Hvis du vil legge til et annet fotografi eller en video i den vedlagte bildevisningen, trykker du på og deretter på Bilde eller Video.
  6. Skriv meldingen og trykk deretter på Send.

Sende fotografier og videoer ved hjelp av Bluetooth

Bruk Bluetooth til å sende fotografier og videoer til en annen enhet eller til datamaskinen.

1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Trykk på Min telefon, og gå deretter til fotoalbumet eller gruppen med bilder som du vil dele.
  3. Trykk på Del > Bluetooth.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og trykk på Neste.
Du blir bedt om å slå på Bluetooth og koble til den mottaende Bluetooth-enheten slik at filene kan sendes.