Vise fotografier og videoer
APPER OG FUNKSJONER

Vise fotografier og videoer

1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Trykk på plasseringen av bildet eller videoen din. Hvis du vil vise bilder lagret på HTC One S, trykk på Min telefon.
  3. Bla frem til et album eller en gruppe bilder.
  4. Trykk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Vise fotoer og videoer etter hendelse

Vis bilder og videoer basert på når de ble tatt.
  1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Trykk på > Hendelser. Fotoer og videoer lagret på HTC One S vises i henhold til tiden de ble tatt.
  3. Trykk på et foto eller en video. Alle fotoene og videoene som er tatt rundt den tiden vises.

Vise bilder etter plassering

Med Kartvisningen, kan du se bilder etter plassering.
  1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Trykk på Kart.
  3. Klyp skjermen eller panorer over kartet til (stedsindikator) vises. Stedsindikatoren viser hvor mange bilder som er tatt i det området.
    Merk: Bare bilder med geotagginformasjon vises på kartet.
  4. Trykk på stedsindikatoren. Bildene tatt i det samme området vises.
Tips:

Vil du vite hvor du tok et bestemt bilde? Mens du viser et bilde på fullskjerm, trykker du hvor som helst på skjermen og trykker deretter på Mer > Vis på kart. (Vis på kart er tilgjengelig når du har aktivert Geo-taggfotografier i Kamera.)

Starte bildevisning med fotografier

1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Gå til gruppen med bilder som du vil se.
  3. Klikk på Spill av.
Klikk på skjermen under bildevisning for å vise kontrollene. Klikk på for å sette preferanser for bildevisningen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s