Lagre nettinnhold for senere
APPER OG FUNKSJONER
Praktisk lesing og lagring av webinnhold

Lagre nettinnhold for senere

Lagre websider for å lese senere, selv uten en Internett-tilkobling. Noen videoklipp på websider kan også legges til Videoliste så du raskt kan finne og se dem senere når du har tid.
Viktig: Bare websider lagres på HTC One S. Du må koble til Internett når du åpner koblede sider og videoklipp.
  1. Mens du viser en webside, klikker du på > Legg til.
  2. Gjør ett av følgende:
    • For å lagre websiden til listen din, klikk på Leseliste.
    • Klikk på Videoliste hvis websiden inneholder ett eller flere videoklipp, og velg deretter videoene som skal legges til Videoliste.

Vise elementer i Leseliste eller Videoliste

1. Mens du viser en webside, klikker du på Lagret.
  2. Gjør ett av følgende på Lagret-kategorien:
    • Under Leseliste, klikk på et miniatyrbilde av websiden som du vil åpne.
    • Under Videoliste, klikk på et miniatyr av videoklippet som du vil åpne.
    • Klikk på for å se flere alternativer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-browser-save_content