KOMMUNIKASJON
Angi meldingsalternativer
KOMMUNIKASJON

Angi meldingsalternativer

Få tilgang til og endre innstillingene til Meldinger-appen. Du kan personliggjøre den ved å endre bakgrunnen eller fargen på meldingsboblene eller ved å legge signaturer til meldingene dine. Du kan også redigere meldingsalternativer, og mer.
På skjermbildet Meldinger klikker du på > Innstillinger.

Personliggjøre Meldinger-skjermen

Tilpass bakgrunnen på Meldinger-skjermen eller endre fargen på meldingsboblene.
  1. På skjermbildet Meldinger klikker du på > Innstillinger > Generelt.
  2. Under Personliggjør, tilpass utseendet på skjermen:
    • Trykk på Bakgrunn og velg mellom et foto fra Galleri eller en HTC-arkivbakgrunn.
    • Trykk på Farger og velg en fargestil for meldingsboblen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s