Sikkerhetskopiere tekstmeldinger

1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Trykk på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS > Sikkerhetskopier > Sikkerhetskopier SMS.
  3. Angi et navn på sikkerhetskopifilen og klikk på OK.

Sikkerhetskopiere tekstmeldinger via e-post

Viktig: Du må sette opp e-postkontoen din i E-post-applikasjonen.
  1. På skjermbildet Meldinger trykker du på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS.
  2. Trykk på Sikkerhetskopier > Sikkerhetskopier SMS via e-post.

Sikkerhetskopifilen er lagt med en e-post.

3. Angi e-postadressen din.
  4. Skriv e-postmeldingen din og klikk deretter på Send.
For å gjenopprette tekstmeldingene dine på HTC One S, åpne e-postmeldingen med sikkerhetskopifilvedlegget fra E-post-applikasjonen. Klikk på vedlegget for å laste det ned først, og klikk deretter på det igjen for å åpne sikkerhetskopifilen du vil importere.

Gjenopprette tekstmeldinger

Du kan bare gjenopprette tekstmeldinger som ble eksportert ved hjelp av funksjonen Sikkerhetskopier SMS.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Trykk på > Sikkerhetskopier/gjenopprett SMS > Gjenopprett.
  3. Velg hvordan du vil gjenopprette meldingene, og trykk på Neste.
  4. Klikk på sikkerhetskopifilen du vil importere.
  5. Klikk på OK.