KOMMUNIKASJON
Svare på en melding
KOMMUNIKASJON

Svare på en melding

1. På skjermbildet Meldinger klikker du på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  2. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  3. Klikk på Send.

Svare på et annet telefonnummer for en kontakt

Når en kontakt har flere telefonnumre lagret på HTC One S, vil du se det bestemte telefonnummeret som ble brukt, under kontaktens navn.

Husk at svaret vil sendes til telefonnummeret for den siste meldingen du har mottatt fra denne kontakten.

1. På skjermbildet Meldinger klikker du på en kontakt (eller et telefonnummer) for å vise utvekslingen av meldinger med den kontakten.
  2. Klikk på , og velg et annet telefonnummer for denne kontakten.
  3. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter svarmeldingen din.
  4. Klikk på Send.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s