Samtalelogg

Bruk Samtalelogg til å sjekke tapte anrop, oppringte numre og mottatte anrop.

Sjekke samtaler i Samtalelogg

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Klikk på Samtalelogg-kategorien.
  3. På skjermbildet Samtalelogg kan du:
    • Klikke på et navn eller nummer du vil ringe i listen.
    • Trykke på og holde et navn eller nummer på listen for å vise alternativmenyen.
    • Klikke på for å sjekke bare samtaleloggen for en bestemt kontakt.
    • Trykk på for å vise bare en bestemt type anrop, for eksempel tapte anrop eller utgående anrop.

Legge til et nytt telefonnummer i kontaktene fra Samtalelogg

1. I skjermbildet Samtalelogg trykker du på og holder telefonnummeret og klikker deretter på Lagre i Kontakter.
  2. Velg om du vil opprette en ny kontakt eller lagre nummeret til en eksisterende kontakt.

Tømme Samtalelogg-listen

På skjermbildet Samtalelogg kan du gjøre ett av følgende:
Fjern ett navn eller nummer Trykk og hold på navnet eller nummeret, og klikk deretter på Slett fra samtalelogg.
Tøm hele listen Trykk på > Fjern samtalelogg. På Slett fra samtalelogg-skjermen, trykk på > Merk alt og trykk deretter på Slett.

Blokkere en anroper

Når du blokker et telefonnummer eller kontakt, avvises alle anrop fra telefonnummeret eller kontakten automatisk.

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Klikk på Samtalelogg-kategorien.
  3. Trykk og hold kontakten eller telefonnummeret som du vil blokkere, og trykk deretter på Blokker kontakt.
Tips: Du kan alltid fjerne en anroper fra den blokkerte listen din. I Samtalelogg-skjermbildet, klikk på > Blokkerte kontakter. Trykk på og hold en kontakt, og trykk på Opphev blokkering av kontakt.