Internett-samtaler

Når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, kan du foreta og motta anrop via en Internett-samtalekonto.
Viktig: Før du legger til en Internett-samtalekonto, må du sørge for at du er registrert hos en Internett-ringetjeneste som støtter taleanrop via SIP (Session Initiation Protocol). Internett-anrop til telefonnumre kan føre til ekstra kostnader.

Legge til en Internett-samtalekonto

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Ring.
  2. Klikk på Kontoer under Internett-samtaleinnstillinger.
  3. Klikk på Legg til konto.
  4. Skriv inn kontodetaljene dine.
  5. Klikk på > Lagre.
  6. For å sette opp HTC One S for mottak av Internett-anrop på den nye kontoen klikker du på Motta innkommende anrop.

Foreta et Internett-anrop

Foreta et Internett-angrop til en av dine kontakter Internett-ringekonto eller telefonnummer.
Velg ett av følgende:
Internett-ringekonto
  • I Kontakter klikker du på en kontakt som har en Internett-ringekonto, og klikker på Internett-anrop.
  • I Samtalelogg klikker du på en Internett-samtalelogg.
Telefonnummer Først må du aktivere Internett-anrop for utgående anrop. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Ring. Klikk på Bruk Internett-anrop og velg deretter enten For alle anrop hvor datanettverk er tilgjengelige eller Spør ved alle anrop.