Bruke hurtigoppringing

Bruk Hurtigoppringing til å ringe et telefonnummer med ett enkelt klikk. Hvis du for eksempel tilordner en kontakts nummer til talltasten 2, kan du ganske enkelt trykke på og holde 2 for å ringe det nummeret.
Merk: Talltasten 1 er vanligvis forbeholdt talepost. Trykk på og hold denne tasten for å ringe talepost og hente talepostmeldingene dine.

Tilordne en hurtigoppføringstast

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Trykk på og hold et nummer som ikke er tilordnet, og trykk deretter på Ja.

Du kan også trykke på > Hurtigoppringing > .

3. Velg en kontakt fra listen.
  4. hurtigoppringingsskjermbildet velger du telefonnummeret til kontakten du vil bruke, og en hurtigoppringingstast du vil tilordne.
  5. Trykk på Lagre.