KOMMUNIKASJON
Ringe med Smartringing
KOMMUNIKASJON
Smartringing, intuitiv stillhet og konferansesamtale

Ringe med Smartringing

Du kan enten ringe et nummer direkte eller bruke Smartringing for å sette opp en samtale hurtig. Smartringing søker og ringer til en lagret/synkronisert kontakt eller et nummer fra samtaleloggen.

1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Skriv inn telefonnummeret eller de første bokstavene i kontaktnavnet.
  3. Klikk på en kontakt i listen.
    Merk: Klikk ved siden av kontaktnavnet for å se etter andre telefonnumre tilknyttet kontakten.
  4. Hvis du vil legge på, klikker du på Avslutt samtale.

Endre layouten på telefontastaturet

Bytt mellom det Smartringingstastatur for å finne kontakter med bare noen få trykk og et fullskjermtastatur som gir deg mer plass til å angi telefonnumre.
  1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Trykk på > Fullskjermtastatur eller Smartringingstastatur.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-phone-make_a_call