Tilpasse stilen for den låste skjermen

Velg fra vårt utvalg av låste skjermer. Noen låste skjermer kan tilpasses.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Personliggjør.
  2. I kategorien Skjerm klikker du på Stil for låst skjerm.
  3. Skyv fingeren til venstre eller høyre for å velge en skjermstil.
  4. Klikk på stilen for låst skjerm for å se en forhåndsvisning. Hvis du vil tilpasse den ytterligere, klikker du på Innstillinger.
  5. Klikk på Bruk.
Tips: Snarveiene på den låste skjermen er de samme appene som de du ser på startsidens startlinje. Hvis du vil endre dem, må du bytte ut appene på startlinjen.