Ordne startskjermbildet

Omorganiser panelene på startskjermbildet slik at det passer til måten du bruker dem på. Flytt for eksempel paneler med ofte brukte widgets, snarveier og mapper nærmere hovedstartskjermbildet.
  1. Klem sammen startskjermbildet for å vise hoppvisning.
  2. Trykk på og hold på miniatyren på startskjermbildet du vil flytte. HTC One S vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren ennå.
  3. Dra miniatyren til dens nye posisjon før du løfter fingeren.

Fjern et startskjermbildepanel

Hvis du føler at du trenger færre startskjermbilder, kan du fjerne noen.
  1. På startskjermbildet klemmer du sammen berøringsskjermen eller trykker på for å gå til hoppvisning.
  2. Trykk på og hold panelet du vil fjerne. Ikke løft fingeren riktig ennå.
  3. Dra panelet til .

Legge til et startskjermbildepanel igjen

Legg til et startskjermbilde igjen hvis du har flere widgets, apper og snarveier du vil ha tilgang til med det samme.
  1. På startskjermbildet klemmer du sammen berøringsskjermen eller trykker på for å gå til hoppvisning.
  2. Klikk på . Et nytt startskjermbilde vises. Du kan begynne å legge til widgets, apper og snarveier.