Gruppere apper i en mappe

Bruk mapper til å samle applikasjoner på startlinjen eller startskjermen i grupper for å frigjøre plass som du kan bruke til flere applikasjoner.
  1. Trykk på og hold en app og dra den deretter over til en annen app for å opprette en mappe automatisk.
  2. Klikk på mappen for å åpne den.
  3. Klikk på .
  4. Velg én eller flere applikasjoner som du vil legge til mappen.
  5. Klikk på Legg til.
Tips: Du kan også legge til snarveier til innstillinger eller informasjon. Først legger du en snarvei til startsiden, og deretter drar du den over i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Klikk på mappen for å åpne den.
  2. Klikk på tittellinjen i mappens vindu.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn.
  4. Klikk utenfor mappen for å lukke den.

Fjerne elementer fra en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den.
  2. Trykk og hold en applikasjon eller snarvei, og dra den deretter til startskjermbildet, eller dra den ut til for å fjerne. Gjenta denne prosessen for å fjerne flere elementer fra mappen.
Hvis det er bare ett element igjen i mappen, opphever mappen grupperingen av det siste elementet og fjerner seg selv automatisk.