Endre bakgrunnen

Velg favorittbildet som hjemmebakgrunn. Velg blant tilgjengelige bakgrunner eller bruk et bilde du har tatt med kameraet.
  1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på > Personliggjør.
  2. I kategorien Skjerm klikker du på Bakgrunn.
  3. Klikk på ett av følgende:
    HTC-bakgrunner Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn og klikk deretter på Forhåndsvisning.
    Live bakgrunner Velg en forhåndsinnstilt animert bakgrunn og klikk deretter på Forhåndsvisning. Hvis den animerte bakgrunnen du valgte kan tilpasses, klikker du på Innstillinger.
    Galleri Velg et eksisterende fotografi og beskjær det.
  4. Klikk på Lagre eller Bruk.