Grunnleggende om kameraet

Ta bilder øyeblikkelig, uten forsinkelse. Start kameraet direkte fra låst skjermbilde, selv om HTC One S er passordbeskyttet.
  1. Når skjermen er av, trykk på Strøm.
  2. Dra Kamera-ikonet til låseskjermringen slik at du kan starte å ta fotoer og videoer med én gang.
    Tips: Fra startskjermbildet, kan du også klikke på Kamera for å starte det.

Bruk kontrollene på søkerskjermen for å legge til effekter, zoome inn eller ut, med mer.

Merk: Når du forlater søkerskjermen, må du låse opp HTC One S hvis du har satt en skjermlås.

Zooming

• Før du tar et foto eller en video, skyver du fingeren din på zoomelinjen for å zoome inn eller ut.
  • Når du spiller inn video, er zoomlinjen alltid på skjermen. Du kan fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Bytte mellom front- og hovedkamera

I søkerskjermbildet klikker du på .
Merk: Enkelte kamerainnstillinger er ikke tilgjengelige når du bruker frontkameraet, for eksempel zooming.

Velge en effekt

Bruk de tilgjengelige kameraeffektene for å få det til å se ut som om bildene dine er tatt gjennom spesialobjektiver eller -filtre. Du kan også bruke bestemte effekter i videoer.
  1. Klikk på .
  2. Rull gjennom de tilgjengelige effektene og klikk på én du liker.

Stille inn oppløsningen

1. I søkerskjermbildet klikker du på .
  2. Trykk på Sideforhold og oppløsning, og velg deretter en bildeoppløsning.
  3. Trykk på Videokvalitet, og velg en videooppløsning.

Velge en blitsmodus

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsmodus.

Når du bruker Blits på eller Automatisk blits-modus, stiller kameraet intelligent inn den beste blitslysstyrken for fotoet ditt.