Oppdatere HTC One S-programvaren

HTC One S kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering. Du kan også sjekke manuelt om det finnes en tilgjengelig oppdatering.
Merk: Du kan også bruke Wi-Fi eller datamaskinens Internett-tilkobling til å laste ned programvareoppdateringer for å spare dataforbruk. Du kan stille inn dette alternativet i Innstillinger > Om > Programvareoppdateringer > .

Installere en programvareoppdatering

Når Internett-tilkobling er på og en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på systemoppdateringsvarsling.
  2. Hvis du vil unngå ekstra datagebyrer, velg Bruk bare Wi-Fi eller kabel.
  3. Klikk på OK.
  4. Når nedlastningen er ferdig, velg Installer nå, og trykk deretter på OK.

Vent på at oppdateringen fullføres. HTC One S starter på nytt automatisk.

Installere en applikasjonsoppdatering

Når Internett-tilkobling er på og en ny oppdatering er tilgjengelig en av applikasjonene dine, vises oppdateringsvarselikonet i statuslinjen.
  1. Skyv Varslingerpanelet åpent og klikk på Oppdateringsvarsling.

Oppdateringer-skjermen åpnes med listen over applikasjonsoppdateringene som skal installeres.

2. Klikk på et element for å se detaljene om det, og klikk deretter på .
  3. Når du er ferdig med å se over oppdateringene, klikk på Installer. Du blir bedt om å starte HTC One S på nytt hvis nødvendig.

Se etter oppdateringer manuelt

1. Skyv varslingspanelet åpent, og klikk deretter på .
  2. Klikk på Om > Programvareoppdateringer > Sjekk nå .