Varsler

Varsellampe

Varslingslampen viser et:
  • Kontinuerlig grønt lys når HTC One S er koblet til en strømadapter eller en datamaskin og batteriet er fulladet.
  • Blinkende grønt lys når du har en ventende varsling.
  • Fast oransje lys når batteriet blir ladet.
  • Blinkende oransje lys når batterinivået blir veldig lavt.

Varslingspanel

Varselikoner informerer deg om nye meldinger, kalenderhendelser, alarmer og aktiviteter som pågår som filer som lastes ned.
Når du ser varselikoner, åpne varslingspanelet for å se detaljer om varslingene som du har mottatt. Du kan også raskt få tilgang til innstillinger fra varslingspanelet.
  1. For å åpne varslingspanelet, dra ned fra øverst på skjermen.

Hvis du har flere varslinger, bla nedover på skjermen for å vise alle.

2. I varslingspanelet:
    • Du kan utvide enkelte varslinger for å se mer informasjon, som forhåndsvisninger av e-post og kalenderhendelser. Spre med to fingre for å utvide et varsel, eller klype for å skjule det.
    • Du vil se ikoner i noen varslinger som lar deg ta umiddelbare handlinger. For eksempel, når du har et tapt anrop, trykk på de tilgjengelige ikonene for å returnere anropet eller svare med en tekstmelding.
    • Trykk på varselikonet til venstre for å åpne korresponderende app.
    • For å avvise bare ett varsel i listen, drar du det til venstre eller høyre.
  3. For å lukke varslingspanelet, dra opp fra nedre linje i panelet eller trykk på .

Du kan også trykke på for å avvise alle varsler og lukke varslingspanelet.