Få kontakter inn i HTC One S

Du kan legge til kontakter på HTC One S for flere kontakter.
Synkronisere med datamaskinen Synkroniser kontakter fra den gamle telefonen med datamaskinen, og bruk deretter HTC Sync Manager til å synkronisere HTC One S med datamaskinens Microsoft Outlook-, Outlook Express- eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter blir importert til HTC One S etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One S.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å importere kontaktinformasjon fra dem.
Telefonkontakter Du kan opprette og lagre kontakter direkte i HTC One S.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC One S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One S synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-server på arbeidsplassen din.
Overfør Bruk Overfør-appen for å overføre kontakter og annen data fra den gamle telefonen til HTC One S gjennom Bluetooth.