Startskjermbilde

Det er på startsiden du kan gjøre HTC One S til din egen. Du kan legge til dine favorittapplikasjoner, snarveier, mapper og widgets slik at de alltid bare er et klikk unna. For å finne ut hvordan, se Personliggjøre.

Utvidet startskjermbilde

Etter hvert som du finner flere ting å gjøre med HTC One S, finner du raskt ut at én startside ikke er nok. Det er ikke noe problem.
Skyv fingeren vannrett til venstre eller høyre på skjermen for å finne mer plass til å legge til ikoner, widgets og andre ting.
Trykk på for å gå tilbake til hovedstartsiden.

Bruke hoppvisning

• Hvis du vil hoppe direkte til ønsket skjermbilde, trykker du på eller klemmer skjermen for å vise hoppvisning. Det viser alle startsidene som miniatyrer. Bare klikk på det ene du ønsker, så vil du hoppe direkte dit.
  • Hvis det er plass til å legge til et nytt skjermbilde i hoppvisning, kan du klikke på Legg til panel for å gjøre det. Et tomt Startskjermbilde vises, og du kan begynne å tilpasse derfra.