Sette opp HTC One S for første gang

Når du slår på HTC One S for første gang, blir du bedt om å sette den opp.
  • Gå gjennom oppsettet på enheten for å velge Internett-tilkobling, slå på eller av plasseringstjenester, med mer.
  • Bruk vår HTC Kom i gang-tjeneste til å sette opp kontoene dine og tilpasse HTC One S fra datamaskinen din.

Oppsettet på enheten viser deg URL-adressen til vår Kom i gang -side.

Når du tilpasser HTC One S, kan du velge bakgrunnen, lyder, apper, layouter på startskjermbildet, med mer. Eller bare velg en hurtigstil som allerede har alle disse elementene forhåndsvalgt for deg. Du trenger en HTC-konto for å lagre HTC Kom i gang -oppsettet ditt og for å laste ned innstillingene dine til HTC One S.

For å finne ut mer, se Hjelp og spørsmål og svar på vår HTC Kom i gang -side.

Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. Ingen grunn til bekymring. Du kan aktivere eller deaktivere dem i Innstillinger senere.