KOMME I GANG
Lade batteriet
KOMME I GANG

Lade batteriet

Før du slår på og begynner å bruke HTC One S, anbefales det at du lader batteriet.
Viktig:
Bare batterieliminatoren og USB-kabelen må brukes til å lade batteriet.
  1. Sett inn den lille enden av USB-kabelen i USB-kontakten.
  2. Sett inn den andre enden av USB-kabelen i batterieliminatoren.
  3. Plugg inn batterieliminatoren i en stikkontakt for å begynne å lade batteriet.
Merk: Av sikkerhetshensyn stopper ladningen av batteriet hvis det blir for varmt.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-one-s