Sikkerhetskopiere telefondata
Innstillinger og tjenester

Sikkerhetskopiere telefondata

Telefonen er innstilt på automatisk sikkerhetskopiering av visse data og innstillinger til microSD-kortet, for eksempel bokmerker og Wi-Fi-passord.

Telefonen sikkerhetskopierer følgende typer data og innstillinger hver gang det oppstår endringer eller skjer tilføyelser:

• Tekst- og multimediemeldinger
  • Innstillinger i meldingsprogrammet
  • Webbokmerker
  • Tastaturordliste
  • Innstillinger på telefonen som faller i disse kategoriene:
    • Trådløst og nettverk
    • Lyd og skjerm
    • Plassering
    • Applikasjoner
    • Dato og tid
    • Språk og tastatur - bare innstillingen for språk

Når du har foretatt en fabrikktilbakestilling eller oppgradert telefonprogramvaren, vil telefonen starte på nytt og la deg gjenopprette data og innstillinger fra lagringskortet og tilbake til telefonen.

Slå automatisk sikkerhetskopiering av eller på

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Rull nedover skjermen, og klikk deretter på Personvern > Sikkerhetskopier mine data.
  3. Merk av eller fjern merket for Sikkerhetskopier mine data for å slå automatisk sikkerhetskopiering av eller på.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-legend