Vise kartlag
APPER OG FUNKSJONER

Vise kartlag

Til å begynne med åpnes Google Maps med et gatekart. Du kan vise flere kartlag, for eksempel satellittbilder, trafikkinformasjon, plasseringene til dine Google Latitude-venner og Wikipedia-informasjon om plasseringer. Du kan også vise kart som du og ande personer har opprettet i Google Maps på web. Du kan vise flere lag samtidig.

Merk: Ikke alle steder har informasjon som støtter alle kartlag eller alle zoomnivåer. Hvis du vil lære mer om lag, besøk Google Maps på Internett: http://maps.google.com/
  1. Mens du viser et kart, trykker du på MENU og klikker på Lag.
  2. Velg ett av følgende:
    Trafikk (tilgjengelig kun i utvalgte områder.) Realtids trafikkforhold vises over veier som fargekodede linjer. Hver farge representerer hvor fort trafikken beveger seg.
    Satellitt Google Maps bruker de samme satellittdataene som Google Earth™. Satellittbilder er ikke realtid. Google Earth har de beste tilgjengelige bildene, hvorav de fleste er mellom ett og tre år gamle.
    Breddegrad Når du har blitt med i Latitude, kan du vise dine venners plasseringer som et lag på kartet.
    Flere lag Velg flere lag som transittlinjer eller kart du har laget i Google Maps på web.
    Fjern kart Fjern lag og vis bare gatekartet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-legend