Bruke Bluetooth

Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som lar enheter utveksle informasjon innenfor en avstand på omtrent åtte meter, uten at det kreves noen fysisk tilkobling.

Merk:Spar strøm ved å slå av Bluetooth når det ikke er i bruk. Du må også slå av på steder der en trådløs enhet er forbudt, for eksempel om bord på fly og på sykehus.

Slå Bluetooth av eller på

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst nettverk.
  2. Merk av eller fjern merket for Bluetooth.
Enda enklere er det å slå Bluetooth av eller på med Bluetooth-widgeten på startskjermbildet. Hvis du vil vite hvordan du legger til en widget på startskjermbildet, se Personliggjøre startskjermbildet med widgets.

Endre navn på telefonen

Telefonnavnet identifiserer telefonen for andre enheter.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst nettverk > Bluetooth-innstillinger.
  2. Hvis Bluetooth ikke er avmerket, merker du av for alternativet for å slå på Bluetooth.
  3. Klikk på Enhetsnavn.
  4. Skriv inn telefonens navn i dialogboksen, og klikk deretter på OK.