Bruke telefonen som et modem

Gå online med notisbok- eller skrivebokmaskinen når som helst, ved hjelp av telefonens datatilkobling. Hvis du vil ha informasjon om oppsett og bruk av datatilkoblingen, se Datatilkobling.

• Du må installere HTC Sync før du kan bruke telefonen som modem. Se Bruke HTC Sync hvis du vil ha detaljer.
  • Du trenger et SIM-kort installert på telefonen.
  1. Sørg for at telefonens datatilkobling er slått på. Se Datatilkobling hvis du vil lære hvordan du slår på telefonens datatilkobling.
  2. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Koble til PC velger du Internett-deling og klikker på Ferdig.
Merk: Når du bruker telefonen som modem, er USB-masselagring deaktivert, og du er ikke i stand til å bruke HTC Sync.