Datatilkobling

Telefonen vil konfigureres automatisk for bruk av mobiloperatørens datatilkobling når du slår på telefonen (hvis SIM-kortet er innsatt) for første gangtime.

Sjekke datatilkoblingen du bruker

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Klikk på Mobile nettverk > Nettverksoperatører eller Navn på aksesspunkt.

Slå datatilkoblingen av eller på

Å slå av datatilkoblingen kan bidra til å optimalisere batteriets levetid. Det kan også spare deg for datakostnader. Når datatilkoblingen er slått av, vil du ikke alltid motta automatiske oppdateringer av e-post, sosiale nettverkskontoer og annen synkronisert informasjon.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Merk av for Mobile nettverk for å slå på datatilkoblingen. Fjern merket for å slå den av.

Opprette et nytt aksesspunkt

Når du skal legge til en annen datatilkobling på telefonen, henter du navnet på aksesspunktet og innstillingene (medregnet brukernavn og passord hvis påkrevd) fra leverandøren av trådløse tjenester.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Klikk på Mobile nettverk > Navn på aksesspunkt.
  3. På APN-skjermbildet trykker du på MENU og klikker på Nytt APN.
  4. På skjermbildet Rediger aksesspunkt angir du APN-innstillingene. Klikk på elementet APN-innstilling for å redigere det.
  5. Trykk på MENU, og klikk på Lagre.

Aktiver dataroaming

Dataroaming lar deg koble til mobiloperatørens partnernettverk og få tilgang til datatjenester, når du er utenfor dekningsområdet til mobiltelefonleverandøren.

Viktig: Å oppnå tilgang til datatjenester under roaming kan innebære betydelige kostnader. Undersøk prisene for dataroaming hos mobilleverandøren din før du aktiverer dataroaming.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Klikk på Mobile nettverk, og merk deretter av for Dataroaming.