Bruke Twitter på telefonen

Peep er en Twitter™-klient som lar deg få glede av “kvitring’’ på telefonen. Poster og les tweets, send og motta direktemeldinger, søk etter nye Twitter-brukere du vil følge, alt fra telefonen.

Hvis du ikke logget deg på Twitter-kontoen da du satte opp telefonen for første gang, følger du skjerminstruksjonene for å logge deg på Twitter-kontoen.
startskjermbildet klikker du på > Peep. Peep åpnes i kategorien Alle tweets.
  1. Klikk på en Twitter-brukers profil eller brukernavn for å vise profilen og alle brukerens tweets.
  2. Klikk i dette området for å skrive og sende en tweet.
  3. Trykk på og hold en tweet for å åpne en alternativmeny for å svare, sende en direktemelding, sende en tweet på nytt og mer.
  4. Viser alle tweets fra personer du følger, og tweets du har sendt ut.
  5. Viser alle tweets som nevner brukernavnet ditt ved hjelp av konvensjonen “@[ditt brukernavn]”.
  6. Viser alle private/direkte meldinger du har mottatt eller sendt ut.
  7. Vis tweets som ble markert som favoritter.

Sende en tweet

1. I Peep-skjermbildets kategori Alle tweets klikker du på Hva skjer?.
  2. Skriv inn tweeten.
  3. Legg til et bilde eller en plassering i tweeten.
    • Klikk på for å sende et bilde fra Fotografier eller Kamera til din standard fotovertsside, og legge til linken til bildet i tweeten.
    • Klikk på for å sette inn posisjonen din i tweeten. Du kan velge å legge til kartlink, sette inn navnet på eller koordinatene til posisjonen din.
  4. Klikk på Oppdater.

Søke etter Twitter-brukere som du vil følge

1. På skjermbildet Peep trykker du på SØK knappen.
  2. Skriv inn søkekriteriene, og klikk på .
  3. I listen over søkeresultater klikker du på Twitter-brukeren du vil følge.
  4. Trykk på MENU, og klikk på Følg.

Oppheve følging av en Twitter-bruker

1. På skjermbildet Peep klikker du på Twitter-brukeren du vil slutte å følge.
  2. Trykk på MENU, og klikk på Opphev følging.

Sende en direktemelding

Du kan bare sende en direktemelding til noen som følger deg.
  1. På skjermbildet Peep trykker du på MENU og klikker på Ny melding.
  2. Klikk på Til-feltet, og skriv inn navnet. Etter hvert som du skriver inn tegn, vises navnene på Twitter-brukerne som stemmer overens med tegnene. Klikk på navnet når du ser det.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk deretter på Oppdater.
Du kan også sende en direktemelding fra kategorien Alle tweets eller Direktemelding. I kategorien Alle tweets eller Direktemelding trykker du på og holder personen du vil sende direktemeldingen til, og klikker på Send direktemelding på alternativmenyen.

Angi alternativer for Peep

På skjermbildet Peep trykker du på MENU og klikker på Mer > Innstillinger. Du kan angi disse alternativene:
Kontoinnstillinger Logge ut av Twitter-kontoen.
Generelle innstillinger Velg om du vil vise skjermnavnet eller det virkelige navnet til personer du følger.
Send og motta Angi frekvensen for å se etter nye tweets, og angi antall tweets du vil laste ned.
Tjenester Angi fotovertsstedet, fotokvaliteten, plasseringsalternativene og URL-forkortingsverten.
Varslingsinnstillinger Velg når og hvordan du vil varsles.

Legge til Twitter-widgeten

Legg til Twitter-widgeten for å sende og følge dine tweets fra startskjermbildet.

1. startskjermbildet klikker du på > Widget > Twitter.
  2. Velg widgetstil, og klikk på Velg.
  3. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet, og slipp den.