Legge til Facebook-widgeten
APPER OG FUNKSJONER

Legge til Facebook-widgeten

Legg til Facebook-widgeten på startskjermbildet hvis du raskt vil dele tanker og sjekke dine venners statusoppdateringer på Facebook.

1. startskjermbildet klikker du på > Widget > Facebook.
  2. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet, og slipp den.

Klikk på venstre eller høyre pil i bunnen av widgeten for å vise forrige eller neste statusoppdatering.

Klikking på en venns statusoppdatering i widgeten åpner Facebook-programmet og viser vennens nylige postinger på Facebook. Hvis du vil finne ut hva du kan gjøre med Facebook-programmet, se Bruke Facebook-programmet

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-legend