Bruke Facebook-programmet

Facebook-programmet er et frittstående program, og du kan bruke det til å gjøre det meste av tingene du vanligvis gjør når du åpner Facebook-webområdet i en nettleser.

Med Facebook-programmet kan du:
  • Dele dine tanker og undersøke andre personers statusoppdateringer.
  • Vise vennelisten og skrive på noens vegg.
  • Kommentere og like en venns posting.
  • Vise andre personers personlige informasjon, medregnet fotoalbum.
  • Sjekk Facebook-varslinger.
  • Ta et bilde og last det rett opp til Facebook-kontoen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Facebook.
  2. Hvis dette er første gang du åpner Facebook-programmet, følger du instruksjonene på skjermen for å logge deg på Facebook-kontoen.
  3. På skjermbildet Nyhetsfeed trykker du på MENU og klikker på Startside for å få tilgang til de andre funksjonene.
Tips: På noen Facebook-skjermbilder kan du trykke på og holde et element for å åpne en alternativmeny.

Endre Facebook-innstillinger

Mens du er på startskjermbildet i Facebook, trykker du på MENU og klikker på Innstillinger for å angi oppdaterings- og varslingsalternativer.