Installere HTC Sync som leveres med microSD-kortet

HTC Sync-versjonen i microSD-kortet som fulgte med telefonen, kan installeres i Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

• HTC Sync krever USB 2.0 på datamaskinen for å koble til og synkronisere med telefonen. Hvis du vil se en komplett liste over datamaskin- og programvarekrav, kan du sjekke dem i den nedlastede siden for HTC Sync-programvare på HTCs supportwebområde: www.htc.com/support
  • Kontroller at microSD-kortet er satt inn i telefonen. Du må kopiere installeringsprogrammet for HTC Sync fra microSD-kortet til datamaskinen.
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync.
  1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med telefonen. Du vil se skjermbildet Koble til PC på telefonen.
  2. Klikk på Diskstasjon, og klikk på Ferdig. Datamaskinen vil behandle telefonen som en ekstern disk (tilsvarende en hvilken som helst annen USB-stasjon).
  3. På datamaskinen åpner du den eksterne disken slik at du kan se hva microSD-kortet inneholder.
  4. Kopier HTCSync.exe til datamaskinen.
  5. Demonter den eksterne disken (dvs. den tilkoblede telefonen) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne telefonen sikkert.
  6. På datamaskinen dobbeltklikker du på HTCSync.exe og følger skjerminstruksjonene for å installere HTC Sync.