Legge inn ord med prediktiv tekst
Innstillinger og tjenester

Legge inn ord med prediktiv tekst

Skjermtastaturet har prediktiv tekst for å hjelpe deg med å skrive raskt og nøyaktig. Prediktive tekstinndata er aktivert som standard, og ordforslagene vises mens du skriver.

Hvis du skal legge inn et ord i prediktiv modus, gjør du ett av følgende:

• Hvis du ser ønsket ord i grønt eller oransje, kan du klikke på mellomromstasten for å sette inn ordet i teksten.
  • Hvis du ser ønsket ord blant forslagene før du er ferdig med å skrive hele ordet, klikker du på ordet for å sette det inn i teksten.
  • Hvis det vises en pil til høyre for forslagslisten, klikker du på pilen for å vise flere forslag.

Legge til et ord i ordlisten for prediktiv tekst

Telefonen leveres med en liste over ord som den refererer til for å få frem forslag til prediktiv tekst. Noen ganger kan du kanskje legge til et ord i ordlisten for prediktiv tekst, for eksempel et navn eller et spesialisert teknisk ord.

Mens du legger inn tekst ved hjelp av QWERTY-tastaturoppsettet, og du klikker på et ord i forslagslisten, blir det automatisk lagt til i ordlisten for prediktiv tekst om det ikke finnes i ordlisten allerede.

Du kan også legge til et ord i listen manuelt:

1. På skjermtastaturet klikker du på .
  2. Klikk på Ordliste.
  3. Klikk på Legg til ny.
  4. Angi ordet du vil legge til, og klikk på OK.

Redigere eller slette et ord i ordlisten

Du kan redigere eller fjerne ord som du tidligere har lagt til i ordlisten for prediktiv tekst.

1. På skjermtastaturet klikker du på .
  2. Klikk på Ordliste.
    • Hvis du vil redigere et ord, klikker du på selve ordet.
    • Hvis du vil slette et ord, klikker du på X-ikonet til høyre for ordet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-legend