Endre bakgrunnen

Å personliggjøre startskjermbildets bakgrunn med et favorittbilde er en rask og enkel måte å endre telefonens utseende på og gi den en ny fremtoning. Bla gjennom samlingen av bakgrunner på telefonen, eller velg mellom fotografier du har tatt med kameraet. Du kan også endre bakgrunnen for det låste skjermbildet.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Bakgrunn.
  2. Velg om du vil endre bakgrunnen for startskjermbilde eller det låste skjermbildet.
  3. Velg ett av følgende:
    Fotografier Klikk på et fotografi du har tatt ved hjelp av kameraet eller kopiert til lagringskortet. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.
    Bakgrunn Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn, og klikk på Angi bakgrunn.
    Bakgrunsgalleri (kun startskjermbildet.) Velg en forhåndsinnstilt bakgrunn, og klikk på Angi bakgrunn.
Etter at du har endret bakgrunn for startskjermbildet eller den låste skjermen, kan du lagre bakgrunnen til en scene du har opprettet, eller lagre den som en ny scene. Hvis du vil finne ut hvordan, se Personliggjøre telefonen med scener.