Oppdatere telefonprogramvaren
Innstillinger og tjenester

Oppdatere telefonprogramvaren

Fra tid til annen kan programvareoppdateringer bli tilgjengelige for telefonen. Telefonen kan kontrollere og deretter varsle deg hvis det finnes en ny oppdatering. Deretter kan du laste ned og installere programvareoppdateringen ved hjelp av telefonens Wi-Fi- eller datatilkobling.

• Avhengig av typen oppdatering kan oppdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede innstllinger og også fjerne eventuelle programmer du har installert. Sørg for at du har sikkerhetskopiert informasjonen og filene du vil beholde.
  • Kontroller at du har microSD-kortet på telefonen. Oppdateringen vil lastes til microSD-kortet.
MERK: Sjekking og nedlasting av systemprogramvareoppdateringer kan pådra deg flere dataoverføringskostnader fra mobiloperatøren.
  • Når det finnes en oppdatering, vil dialogboksen Installer systemprogramvareoppdatering vises på skjermen. Velg Installer nå, og klikk deretter på OK.
  • Hvis du holder på en samtale og en oppdatering er tilgjengelig, vil du motta et oppdateringsvarsel. Når du har avsluttet samtalen, skyver du varslingspanelet åpent. Klikk deretter på oppdateringsvarselet for å laste ned og installere programvareoppdateringen.
Vent på at oppdateringsprosessen skal bli ferdig. Når oppdateringen er ferdig, vil telefonen tilbakestilles automatisk.

Se etter oppdateringer av telefonprogramvaren manuelt

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Rull nedover skjermen, og klikk deretter på Om telefon > Oppdateringer av systemprogramvare.
  3. På skjermbildet Oppdateringer av systemprogramvare klikker du på Sjekk nå.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia