Dele spill og applikasjoner

Har du det gøy med et spill eller program du lastet ned fra Android Market? Del det øyeblikkelig i vennekretsen.
Hvis vennene dine ønsker å koble seg til spillet eller applikasjonen og laste den ned fra Android Market, må de bruke en Android-telefon.
  1. På startskjermbildet klikker du på .
  2. Klikk på Applikasjonsdeling. Eller trykk på MENU og klikk på Del. Du vil da se en liste over spill og programmer som du lastet ned og installerte fra Android Market.
  3. Klikk på en applikasjon, og velg hvordan du deler den:
    Bluetooth Send koblingen ved hjelp av Bluetooth. Se Sende informasjon ved hjelp av Bluetooth.
    Facebook Post koblingen på Facebook.
    Friend Stream Poste koblingen på Facebook og Twitter. Se Bruke Friend Stream.
    Gmail Send koblingen ved hjelp av Gmail-kontoen.
    E-post Send koblingen ved hjep av POP3/IMAP- eller Exchange ActiveSync-e-postkontoen. Se Om E-post.
    Melding Send koblingen i en tekstmelding. Se Meldinger_Om_Aria.
    Kikk Dele koblingen i Twitter. Hvis du vil finne ut hvordan du bruker Peep, se Bruke Twitter på telefonen.
Når vennene dine ser koblingen i den sendte teksten, e-postmeldingen eller statusoppdateringen, kan de ganske enkelt klikke direkte på spillet eller applikasjonen i Android Market for å laste den ned.
Tips:
  • Når du angir statusoppdateringen i Friend Stream, kan du også klikke på for å velge mellom spill og applikasjoner du vil dele i dine sosiale nettverk.
  • Hvis du allerede har opprettet en ny tekst- eller e-postmelding, trykker du på MENU og klikker på Legg ved > Applikasjonsanbefalinger for å velge fra listen over installerte spill og programmer.