Få veibeskrivelser
APPER OG FUNKSJONER

Få veibeskrivelser

Få detaljerte veibeskrivelser til destinasjonen. Google Maps kan tilby veibeskrivelser for reise til fots, med offentlig transport eller med bil.
  1. Mens du viser et kart, trykker du på MENU og klikker på Veibeskrivelser.
  2. Bruk gjeldende plassering som utgangspunkt, eller angi en startplassering i den første tekstboksen. Angi deretter destinasjonen i den andre tekstboksen.
    Eller klikk på for å velge en adresse fra kontaktene eller punkt du klikker på et kart.
  3. Klikk på ikonet for bil, offentlig transport eller veibeskrivelser for spaserturer.
  4. Klikk på Gå til.
  5. Hvis det angitte destinasjonsstedet har flere plasseringer, velger du den du vil ha. Det neste skjermbildet viser veibeskrivelser til destinasjonen i en liste.
  6. Klikk på Vis på kart for å vise veibeskrivelser på kartet.
  7. Klikk på piltastene på kartet for å følge veibeskrivelsene.
Når du er ferdig med å vise eller følge veibeskrivelsene, trykker du på MENU og klikker på Mer > Fjern kart for å tilbakestille kartet. Målet blir automatisk lagret i Google Maps-loggen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia