Slå på plasseringstjenester
APPER OG FUNKSJONER

Slå på plasseringstjenester

Du må aktivere plasseringskilder for å kunne finne plasseringen din på telefonen.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Plassering.
  2. Velg ett eller begge av følgende:
    Bruk trådløse nettverk Bruker Wi-Fi eller den mobile datatilkoblingen til å finne din omtrentlige plassering.
    Bruk GPS-satellitter Finner din nøyaktige GPS-posisjon. Dette krever klart utsyn mot himmelen og bruker mer batteristrøm.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia