Koble fra eller oppheve paring fra en Bluetooth-enhet

Koble fra en Bluetooth-enhet

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk > Bluetooth-innstillinger.
  2. I delen med Bluetooth-enheter trykker du på og holder enheten for å koble fra.
  3. Velg Koble fra.

Opphev paring fra en Bluetooth-enhet

Du kan sørge for at telefonen glemmer sin paringstilkobling til en annen Bluetooth-enhet. Hvis du vil koble til den andre enheten igjen, må du kanskje angi eller bekrefte et passord igjen.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk > Bluetooth-innstillinger.
  2. I delen med Bluetooth-enheter trykker du på og holder enheten for å fjerne paringen.
  3. Klikk på Koble fra og fjern paring.

Du kan også klikke på Fjern paring hvis Bluetooth-enheten i øyeblikket ikke er koblet til telefonen.