Grunnleggende om Bluetooth
Innstillinger og tjenester

Grunnleggende om Bluetooth

Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som lar enheter utveksle informasjon innenfor en avstand på omtrent åtte meter, uten at det kreves noen fysisk tilkobling.

Slå Bluetooth av eller på

Spar strøm ved å slå av Bluetooth når det ikke er i bruk. Du må også slå av på steder der en trådløs enhet er forbudt, for eksempel om bord på fly og på sykehus.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Merk av eller fjern merket for Bluetooth.
Enda enklere er det å slå Bluetooth av eller på med Bluetooth-widgeten på startskjermbildet. Hvis du vil finne ut hvordan du legger til en widget på startskjermbildet, se Personliggjøre startskjermbildet med widgets.

Endre navn på telefonen

Telefonnavnet identifiserer telefonen for andre enheter.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Trådløst og nettverk > Bluetooth-innstillinger.
  2. Hvis Bluetooth ikke er avmerket, merker du av for alternativet for å slå på Bluetooth.
  3. Klikk på Enhetsnavn.
  4. Skriv inn telefonens navn i dialogboksen, og klikk deretter på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia