Arbeide med Exchange ActiveSync-e-post

Hvis du synkroniserer telefonen med Exchange ActiveSync-kontoen din, kan du lese, svare på, sende og administrere e-post på samme enkle måte som med en POP3/IMAP-konto. I tillegg kan du bruke noen kraftige Exchange-funksjoner.

Hvis du vil finne ut hvordan du kan sette opp Exchange ActiveSync-kontoen, se Synkronisere med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto.

Flagge en e-postmelding

1. Åpne e-postmeldingen.
  2. Klikk på det hvite flaggikonet i øverste høyre hjørne av skjermen.
Ikonet blir rødt etter at du har flagget e-postmeldingen.

Angi statusen Borte fra kontoret

Du kan også angi din status for Fraværende og autosvarmeldingen direkte fra telefonen.
  1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på MENU og klikk på Mer > Fraværende.
  3. Klikk i boksen, og merk av for Fraværende.
  4. Angi datoer og klokkeslett for perioden du vil være borte fra kontoret.
  5. Angi autosvarmeldingen.
  6. Velg Lagre.

Sende en møteforespørsel

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på MENU, og klikk på Mer > Ny møteinnkalling.
  3. Angi møtedetaljene.
  4. Rull til bunnen av skjermen, og klikk på Send.