Sjekke e-postinnboksen

startskjermbildet klikker du på > E-post. E-postinnboksen vises.
Bytt til en annen e-postkonto, eller legg til en ny e-postkonto.
Antall uleste e-postmeldinger.
Klikk på en av kategoriene for å filtrere dine mottatte meldinger.

Mottatt

Viser e-postmeldinger som enkeltstående elementer.

Samtaler

Viser meldinger som samtaler, gruppert i henhold til emnelinjen. Klikk på et emne i listen for å vise e-postsamtalen.

VIP-gruppe

Viser meldinger fra kontakter i VIP-gruppen. Hvis du vil legge til kontakter i VIP-gruppen fra denne kategorien, klikker du på Legg til kontakt i gruppen, merker kontaktene du vil legge til, og klikker på Lagre.

Ulest

Viser uleste meldinger.

Markert

Viser alle flaggede meldinger. (kun Exchange ActiveSync)

Møteinnkallinger

Viser møteinvitasjoner du ennå ikke har godtatt eller avslått. (Kun Exchange ActiveSync)

vedlegg

Viser alle meldinger som har vedlegg.

Oppdatere en e-postkonto

Uansett hva de automatiske synkroniseringsinnstillingene er, kan du når som helst synkronisere dine sendte og mottatte e-postmeldinger manuelt.
Mens du er inne på kontoen du vil synkronisere, trykker du på MENU og klikker på Oppdater.

Sortere e-postmeldinger

Du kan sortere e-postmeldinger etter mottatt dato, prioritet, emne, avsender eller størrelse.
I e-postkontoens innboks trykker du på MENU, klikker på Sorter og velger blant sorteringsalternativene.