Glemt passordet til Google-kontoen?

Du trenger passordet til Google-kontoen for å synkronisere Gmail, Kalender- og Google-kontaktene med telefonen. Du trenger også dette passordet for å bruke Google Talk og laste ned applikasjoner fra Android Market.

Hvis du har glemt passordet til Google-kontoen, kan du prøve å finne det igjen ved å gå til Googles webområde.
  1. På telefonen eller datamaskinen åpner du nettleseren og går til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Skriv inn e-postadressen eller brukernavnet du bruker til å logge deg på Google-kontoen.
  3. Fullfør ordverifiseringsprosessen. Skriv inn tegnene du ser på skjermen, og klikk på Send inn.
En e-post vil sendes til den alternative e-postadressen du oppgav da du opprettet Google-kontoen. Følg instruksjonene e-postmeldingen for å tilbakestille passordet.
Hvis du ikke har en alternativ e-postadresse eller ikke har tilgang til e-postkontoen du brukte til å opprette Google-kontoen, kan du tilbakestille Google-kontoen etter 24 timer ved å svare på sikkerhetsspørsmålet for gjenfinning av passord.