Administrere online-kontoer

Administrere online-kontoer

Endre generelle synkroniseringsinnstillinger

  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Merk av for eller fjern merket for følgende:
    Bakgrunnsdata Hvis dette er avmerket, kan applikasjoner sende og motta online kontoinformasjon selv om du ikke bruker dem i øyeblikket.
    Autosynkronisering Hvis dette er avmerket, kan applikasjoner bruke synkroniseringstidsplanen som er definert i kontoinnstillingene. Hvis dette er fjernet, må du synkronisere kontoer manuelt.

Synkronisere en konto manuelt

  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på kontoen du vil synkronisere.
  3. Klikk på Synkroniser nå.

Endre kontoinnstillinger

Du kan endre innstillinger som synkroniseringsfrekvens og typen informasjon som synkroniseres, typene varsling du mottar, og måten kontoinformasjonen vises på.
  1. Klikk på kontoen du vil redigere.
  2. Rediger kontoinnstillingene.

Fjerne en konto

Du kan fjerne en konto for å slette den og all informasjon knyttet til den fra telefonen, for eksempel meldinger, kontakter eller innstillinger. Selv om du fjerner en konto, slettes ikke informasjon fra selve online-tjenesten.
MERK: Du kan ikke fjerne noen kontoer, for eksempel den første Google-kontoen du logget på telefonen, unntatt ved å slette all personlig informasjon fra telefonen med en hard tilbakestilling. Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du gjør dette, se Omstart eller tilbakestilling av fabrikkdata på telefonen.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på kontoen du vil fjerne.
  3. Klikk på Fjern konto, og bekreft at du vil fjerne kontoen.
0 personer fant dette nyttig