Synkronisere med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan bare legge til én Microsoft Exchange ActiveSync-konto på telefonen. Du kan synkronisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) eller senere.
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto > Exchange ActiveSync.
  3. Skriv inn detaljene for Exchange ActiveSync-kontoen, og klikk på Neste. Firmaets Exchange-server må støtte automatisk søk for at telefonen skal sette opp Exchange ActiveSync-kontoen automatisk. Hvis firmaets Exchange-server ikke støtter automatisk søk, må du angi innstillinger for Exchange-serveren etter at du har klikket på Neste. Be din Exchange Server-administrator om detaljer.
  4. Velg hva slags informasjon du vil synkronisere, og klikk deretter på Fullfør oppsett.