Om online-kontoer
Innstillinger og tjenester

Om online-kontoer

Telefonen kan synkronisere informasjon og motta oppdatering fra både Google™- og Microsoft® Exchange ActiveSync®-kontoer og populære online-tjenester som Facebook®, Twitter™ og Flickr™.

Dette er noen av informasjonstypene du kan synkronisere:

• Gmail™ og Exchange ActiveSync-e-post.
  • Google- og Exchange ActiveSync-kontakter, samt kontaktinformasjonen til Facebook-vennene dine.
  • Kalenderhendelser fra din primære Google-konto og fra Exchange ActiveSync.
  • Statusoppdateringer og koblinger delt av vennene dine og deg selv på sosiale nettverk som Facebook og Twitter.
  • Opplasting av fotografier til Flickr og Facebook.
MERK: Du kan sette opp en Exchange ActiveSync-konto på telefonen i enten applikasjonen E-post eller innstillingen Kontoer og synkronisering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia