Om Meldinger

Hold kontakt med viktige personer i livet ditt. Bruk Meldinger-applikasjonen til å skrive og sende SMS- og MMS-meldinger.
startskjermbildet klikker du på > Meldinger.

Skjermbildet Alle meldinger åpnes med alle dine sendte og mottatte meldinger gruppert i samtaler, etter kontaktnavn eller telefonnummer.

• Rull opp eller ned listen over samtaler ved å sveipe fingeren på skjermen.
  • Klikk på et kontaktnavn for å vise utvekslingen av meldinger.
Du kan også vise meldingene på startskjermbildet med Meldinger-widgeten. Hvis denne widgeten ikke er der allerede, kan du legge den til ved å følge trinnene i Personliggjøre startskjermbildet med widgets.