Importere kontakter fra SIM-kortet

Du kan importere alle dine SIM-kontakter og lagre dem som telefonkontakter. Du kan importere dem som Google- eller Exchange ActiveSync-kontakter, dersom du har satt opp de relevante kontoene.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på > Kontakter.
  2. I kategorien Alle trykker du på MENU og klikker på Importer/eksporter > Importer fra SIM-kort.
  3. Hvis du har Google- eller Exchange ActiveSync-kontoer satt opp på telefonen, klikker du på typen for de importerte kontaktene.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil importere en kontakt, klikker du på kontakten på skjermen.
    • Hvis du vil importere alle kontakter, trykker du på MENU og klikker på Merk alt.
  5. Velg Lagre.