KOMMUNIKASJON
Legge til nye kontakter
KOMMUNIKASJON

Legge til nye kontakter

Opprett nye kontakter på telefonen. Du kan også opprette kontakter for å legge dem til i Google-kontoen eller Exchange ActiveSync-arbeidskontoen direkte fra telefonen.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på > Kontakter.
  2. I kategorien Alle klikker du på Legg til kontakt.
  3. Velg Kontakttype, for eksempel Google eller Microsoft Exchange ActiveSync. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
  4. Klikk på OK for å fortsette.
  5. Skriv inn navn og annen kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
    Tips: Trykk på TILBAKE hvis du vil lukke skjermtastaturet først og rulle gjennom de andre feltene på en enklere måte.
  6. Rull til bunnen av skjermen, og klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia