Ordne eller fjerne widgets og ikoner på startskjermbildet

Ordne widgets og ikoner på startskjermbildet for å skaffe plass til å lese flere elementer på startskjermbildet. Du kan også fjerne widgets og ikoner du ikke bruker ofte.

Flytte en widget eller et ikon

1. Trykk på og hold widgeten eller ikonet. Telefonen vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren.
  2. Dra widgeten eller ikonet til en ny plassering på skjermen. Ta pause på venstre eller høyre kant av skjermen for å dra widgeten eller ikonet over på et annet panel på startskjermbildet.
  3. Når widgeten eller ikonet er der du ønsker det, løfter du fingeren.
  4. Hvis det vises en melding om at det ikke er plass til å plassere widgeten eller ikonet, drar du elementet til høyre eller venstre igjen til et annet panel på startskjermbildet.

Fjerne en widget eller et ikon

1. Trykk på og hold widgeten eller ikonet. Telefonen vibrerer, og Telefon-knappen endres til Fjern-knappen. Ikke løft fingeren.
  2. Dra widgeten eller ikonet til Fjern-knappen.
  3. Når Fjern-knappen blir rød, løfter du fingeren.